Zumba

Zumba Fitness is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete workout volgen. Bijkomend voordeel is dat Zumba goed kan helpen bij het bereiken van gewichtsverlies. Al na een paar weken voel je verbetering aan je taille en dijbenen. Maar Zumba is vooral leuk, makkelijk en effectief. Iedere les geeft een feestgevoel!

Club yoga

Club Yoga is een 60 minuten durende workout met yoga, tai chi en pilates, die flexibiliteit en kracht opbouwt en waardoor je je gefocust en kalm voelt. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig opgebouwde serie rekoefeningen, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.

50+ Warming up

De 50+ warming-up bestaat uit eenvoudige bewegingen om het lichaam klaar te stomen voor de 50+ circuittraining. De 50+ warming up duurt 30 minuten.

50+ Cardio Fitness circuit

Het 30 minuten durende 50+ Cardio Fitness Circuit lijkt erg op de reguliere circuittraining maar is speciaal afgesteld op de belastbaarheid van senioren.

BBB

B(uik)B(illen)B(enen) is een 60 minuten durende groepstraining die gericht is op het verstevigen van de grote spiergroepen in de bovengenoemde zones. Hierdoor ervaar je snel resultaat van je training. De les start met een warming up welke bestaat uit een eenvoudige choreografie op muziek.

Club Fiesta

ClubJoy Fiesta® is een simpele en heel aanstekelijke dans workout met moves uit verscheidene latin dansstijlen. Het voelt als een avondje uit met je vrienden. Je swingt op de dansvloer. Een perfecte training om vet te verbranden, strakkere spieren te krijgen en je conditie te verbeteren. Dat sporten een feest kan zijn, bewijst ClubJoy Fiesta®.

Club Cycle

CLUBCYCLY is de indoor spinning-workout waarbij je fietst op het ritme van krachtige muziek. Neem het samen met je inspirerende coach op tegen het terrein en laat je leiden door heuvels, over vlaktes, over bergtoppen, door tijdritten en intervaltraining. Ontdek je innerlijke atleet - bereik je endorfinetop door te zweten en calorieën te verbranden.Door het hartslagregistratiesysteem van Activio wordt RPM nogleuker en effectiever. Tijdens de les wordt via grote projectieschermen de hartslag van alle deelnemers anoniemweergegeven.

Ultimate Indoor Cycling

Het Ultimate Indoor Cycling concept is afkomstig van professionals uit de mountainbikesport. De workout is zowel geschikt voor mensen die conditie op willen bouwen als actieve sporters die hun vorm op pijl willen houden. UIC kent een vaste opbouw waar na 6 weken het programma wordt vernieuwd en na 12 weken een heel nieuw lesprogramma start.

Cardio fitness circuit

De enige groepsles die in het fitness gedeelte van de club plaats vind. Onder leiding van een motiverende instructeur werk je 30 minuten lang aan het verstevigen van je spieren en het verbeteren van je uithoudingsvermogen. De ideale les om kennis te maken met fitness, je lichaam te verstevigen en calorieën te verbranden.Fantastic Sports
Bezieling, Beweging en Beleving

Bel (0528) 26 95 08 voor een afspraak of kom gewoon langs!
Facebook