1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Afslanken

Ben je op zoek naar een voedingsdeskundige in Hoogeveen?

Kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken op weg naar een gezond gewicht? Wil je graag afvallen? Onze voedingsdeskundige staat je met raad en daad terzijde. Met voedingsadvies of een uitgekiend afvalprogramma op maat. Met als enig doel jou te helpen op weg naar je streefgewicht.

Voedingsadvies van onze Fantastic Sports voedingsdeskundige Hoogeveen

Een gezonde lifestyle is de basis voor jouw ideale gewicht. Wil je niet alleen afvallen, maar vooral ook in de toekomst je ideale gewicht behouden? Onze voedingsdeskundige staat je graag bij. Geen crashdiëten, maar kundig en persoonlijk voedingsadvies over gezond eten en drinken. Je krijgt van ons ondersteuning in de vorm van een voedingsschema voor een gezond gewicht. Je voelt je fitter, je krijgt meer energie en je voelt je lekkerder! Dit alles doen we door middel van ons fantastisch afvalprogramma!

Hoe werkt het Fantastisch Afvalprogramma in Hoogeveen?

Als je wilt afvallen zijn er 2 elementen die van belang zijn:
– Voldoende bewegen
– De juiste voeding

Vergeet alles wat u ooit over diëten heeft gehoord!

Met het Fantastisch Afvalprogramma boek je razendsnel resultaat door de unieke combinatie van uitgebalanceerde voeding, de juiste voedingssupplementen en intensieve persoonlijke begeleiding, tijdens, maar ook na het afvallen. Door ons afvalprogramma bruist u van de energie om al uw dagelijkse activiteiten te ondernemen en natuurlijk om lekker te sporten.

Wat kan het Fantastisch Afvalprogramma voor u betekenen?

✓Significant gewichtsverlies
✓Vetafdrijving
✓Geen spierafbraak
✓Verbetering van uw huid
✓Meer energie
✓Probleemzones worden aangesproken
✓Geen jojo-effect
✓Vermindering van cellulitis
✓Zichtbare verandering van uw lichaam

Heb je interesse deel te nemen aan dit afvalprogramma? Wij nemen graag contact met je op!


  GROEPSLESSEN
  fixed-col-3-img1

  Uit onderzoek is gebleken dat deelnemers van groepslessen vaker komen sporten en ook nog langer blijven sporten. Het kan niet anders dan dat deze deelnemers de meeste resultaten behalen! Fantastic Sports biedt u veel verschillende lessen.

  LEES MEER
  GRATIS PROEFWEEK
  fixed-col-3-img1

  Hoe lang denk jij er al over na om (weer) te starten met fitness? Fantastic Sports helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij jou uit voor een Gratis Proefweek. Kom vrijblijvend kennis maken en ervaar zelf of Fantastic Sports bij je past.

  LEES MEER
  AFSLANKEN
  fixed-col-3-img1

  Als u af wilt slanken zijn er 2 elementen die van belang zijn: Beweging, voor het verbranden van vet plus voeding, zodat u de juiste hoeveelheden en juiste samenstelling van voedingsstoffen binnen krijgt.

  LEES MEER

  GRATIS PROEFWEEK

  Een gezonde en sportieve atmosfeer, daar draait het om bij Fantastic Sports! Maar ook een gezellige sfeer, een sfeer waarin jij je op je gemak voelt. Kom vrijblijvend kennis maken en sfeer proeven.

  Claim nu jouw GRATIS PROEFWEEK. Klik hier >>
  logo-ico