1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Bokszak- en circuittraining.

Bokszak- en circuittraining

 

Deze training is geschikt voor alle doelgroepen. Ervaring met boksen of kickboksen is niet nodig; u kunt zo binnenstappen en meedoen.

Kijkt u liever eerst een keer? Ook dat is natuurlijk prima!

 

De training bestaat na een warming up en een aantal strekoefeningen uit ongeveer een half uur bokszak-training (15 ronden van 1 minuut) en een half uur circuittraining met diverse onderdelen, zoals kettlebells, touwen, enzovoort. (ook 15 ronden van 1 minuut)

Tijdens het trainingsgedeelte op de bokszak leer je technieken en combinaties uit het kickboksen.

 

Deze training verbetert:

  • vetverbranding
  • kracht en uithoudingsvermogen
  • techniek
  • coördinatie

en is ook nog eens een leuke mentale uitlaatklep!

 

Wilt u het eens proberen? U bent van harte welkom.

 

Roelof Tichelaar

 

GROEPSLESSEN
fixed-col-3-img1

Uit onderzoek is gebleken dat deelnemers van groepslessen vaker komen sporten en ook nog langer blijven sporten. Het kan niet anders dan dat deze deelnemers de meeste resultaten behalen! Fantastic Sports biedt u veel verschillende lessen.

LEES MEER
GRATIS PROEFWEEK
fixed-col-3-img1

Hoe lang denk jij er al over na om (weer) te starten met fitness? Fantastic Sports helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij jou uit voor een Gratis Proefweek. Kom vrijblijvend kennis maken en ervaar zelf of Fantastic Sports bij je past.

LEES MEER
AFSLANKEN
fixed-col-3-img1

Als u af wilt slanken zijn er 2 elementen die van belang zijn: Beweging, voor het verbranden van vet plus voeding, zodat u de juiste hoeveelheden en juiste samenstelling van voedingsstoffen binnen krijgt.

LEES MEER

GRATIS PROEFWEEK

Een gezonde en sportieve atmosfeer, daar draait het om bij Fantastic Sports! Maar ook een gezellige sfeer, een sfeer waarin jij je op je gemak voelt. Kom vrijblijvend kennis maken en sfeer proeven.

Claim nu jouw GRATIS PROEFWEEK. Klik hier >>
logo-ico