1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Fitness.

Fitness Hoogeveen

Op zoek naar Fitness in regio Hoogeveen? Kom nu naar sportschool Fantastic Sports voor de beste fitness in Hoogeveen!

Je hebt besloten dat je wilt beginnen met fitness. Dan ben je in ieder geval zoekende naar een fitnessclub waar je goed begeleid wordt. Fantastic Sports is een fitnesscentrum waar je niet alleen de beste begeleiding krijgt, maar je ook thuisvoelt, je persoonlijke aandacht krijgt en waar wij je helpen om je fitnessdoel gegarandeerd te behalen.

We gaan samen met jou een goede start maken. We maken een eerste fitnessafspraak waarbij jouw doel voorop staat. Samen bepalen we hoe je trainingen eruit gaan zien. Daarbij houden we ook vooral rekening met wat jij leuk vindt en bekijken we of je eventuele beperkingen hebt. Ook bepalen we je fitnessdoelen voor de lange termijn. Je kan na deze afspraak aan de slag gaan met je eigen fitnessprogramma. Dat programma wordt in ieder geval iedere 3 maanden bijgesteld zodat je vooruitgang blijft boeken! Dit maakt fitness ook lekker afwisselend.

Naast onze fitnessruimte heeft Fantastic Sports ook een ruim aanbod aan groepslessen. Leuk voor de afwisseling, als extra motivatie of aanvulling op fitness.

Wil je ervaren hoe sporten bij ons is? Maak dan nu gratis kennis met onze gratis proefweek!


  GROEPSLESSEN
  fixed-col-3-img1

  Uit onderzoek is gebleken dat deelnemers van groepslessen vaker komen sporten en ook nog langer blijven sporten. Het kan niet anders dan dat deze deelnemers de meeste resultaten behalen! Fantastic Sports biedt u veel verschillende lessen.

  LEES MEER
  GRATIS PROEFWEEK
  fixed-col-3-img1

  Hoe lang denk jij er al over na om (weer) te starten met fitness? Fantastic Sports helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij jou uit voor een Gratis Proefweek. Kom vrijblijvend kennis maken en ervaar zelf of Fantastic Sports bij je past.

  LEES MEER
  AFSLANKEN
  fixed-col-3-img1

  Als u af wilt slanken zijn er 2 elementen die van belang zijn: Beweging, voor het verbranden van vet plus voeding, zodat u de juiste hoeveelheden en juiste samenstelling van voedingsstoffen binnen krijgt.

  LEES MEER

  GRATIS PROEFWEEK

  Een gezonde en sportieve atmosfeer, daar draait het om bij Fantastic Sports! Maar ook een gezellige sfeer, een sfeer waarin jij je op je gemak voelt. Kom vrijblijvend kennis maken en sfeer proeven.

  Claim nu jouw GRATIS PROEFWEEK. Klik hier >>
  logo-ico