1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Fysiotherapie.

Fysiotherapie Hoogeveen

Fysiotherapie in Hoogeveen bij Fantastic Sports

Voor fysiotherapie in Hoogeveen kunt u terecht bij Fantastic Sports. Onze fysiotherapeuten behandelen onder meer sportblessures. Wij bieden diverse disciplines binnen de fysiotherapie.

Fysiotherapie is een tak binnen de gezondheidszorg die mensen begeleidt met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Tijdens uw eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten door het uitvoeren van een screening en / of een fysiotherapeutisch onderzoek. Na het onderzoek wordt samen met u het behandelplan opgesteld met als doel uw klachten te verminderen of weg te nemen.

Het behandelplan is maatwerk. Elk mens is anders, elke klacht is anders en iedereen reageert anders op therapie. Het doel is om samen met u het behandelplan zo vorm te geven dat uw klachten verminderen en problemen in de toekomst worden voorkomen.

Een fysiotherapeutische behandeling duurt ongeveer een half uur en bestaat uit informatie, advies, passieve en actieve fysiotherapeutische handelingen. De passieve fysiotherapeutische handelingen vinden plaats in de behandelkamer. De actieve fysiotherapeutische behandeling meestal in de trainingszaal.

Wil je graag meer weten over hetgeen wij voor je kunnen betekenen? Lees meer op Fysiotherapie Direct!

GROEPSLESSEN
fixed-col-3-img1

Uit onderzoek is gebleken dat deelnemers van groepslessen vaker komen sporten en ook nog langer blijven sporten. Het kan niet anders dan dat deze deelnemers de meeste resultaten behalen! Fantastic Sports biedt u veel verschillende lessen.

LEES MEER
GRATIS PROEFWEEK
fixed-col-3-img1

Hoe lang denk jij er al over na om (weer) te starten met fitness? Fantastic Sports helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij jou uit voor een Gratis Proefweek. Kom vrijblijvend kennis maken en ervaar zelf of Fantastic Sports bij je past.

LEES MEER
AFSLANKEN
fixed-col-3-img1

Als u af wilt slanken zijn er 2 elementen die van belang zijn: Beweging, voor het verbranden van vet plus voeding, zodat u de juiste hoeveelheden en juiste samenstelling van voedingsstoffen binnen krijgt.

LEES MEER

GRATIS PROEFWEEK

Een gezonde en sportieve atmosfeer, daar draait het om bij Fantastic Sports! Maar ook een gezellige sfeer, een sfeer waarin jij je op je gemak voelt. Kom vrijblijvend kennis maken en sfeer proeven.

Claim nu jouw GRATIS PROEFWEEK. Klik hier >>
logo-ico