1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

NIEUWS.

RECENTE NIEUWS

25 JUNI, 2020

Heropening

Beste leden, 1 juli is het zover: wij mogen weer open! Wij hebben hier de nodige voorzorgsmaatregelen voor getroffen, maar doen ook een beroep op uw begrip en medewerking voor de komende periode. Want alleen dan kunnen we er met elkaar voor zorgen dat de sportschool open kan blijven. Daarbij staat de veiligheid op de eerste plaats. Daarom zijn wij genoodzaakt om de douch(e)ruimtes gesloten te houden. De kleedkamers kunnen uitsluitend gebruikt worden als garderobe; u dient dus omgekleed naar de sportschool te komen. Voor de fitness is reserveren niet nodig. Voor de groepslessen moet u wél reserveren, zodat we de anderhalve meter-maatregel  in acht kunnen nemen. Voor de groepslessen geldt een maximum aantal deelnemers van 12. Wilt u reserveren voor een groepsles? dat kan via info@fantasticsports.nl vermeld hierbij wel uw naam en om welke groepsles het gaat. Voor al het sporten geldt dat een handdoek verplicht is. Wij zullen hier ook streng op toe gaan zien. Voor de mensen die ons Fantastisch Afvalprogramma volgen en graag het wekelijkse weegmoment willen hervatten zijn de volgende momenten beschikbaar: maandag tot en met vrijdag: ’s ochtends: van 08:00u tot 09:00u ‘s middags: van 13:00u tot 14:00 en van 16:00u tot 17:00u ‘s avonds: van 19:00u tot 20:30u Zaterdag:  van 08:30u tot 09:30u Als laatste willen wij er iedereen op attenderen geen fysiek contact met elkaar te hebben en anderhalve meter afstand te houden. (Dit houdt dus automatisch ook in dat er geen assistentie verleend kan worden bij het bankdrukken en squatten.) Wij hopen jullie allemaal snel en gezond weer te zien en vertrouwen erop dat we dit met elkaar in een goede sfeer zullen verwezenlijken. Sportieve groet, Team Fantastic Sports

GROEPSLESSEN
fixed-col-3-img1

Uit onderzoek is gebleken dat deelnemers van groepslessen vaker komen sporten en ook nog langer blijven sporten. Het kan niet anders dan dat deze deelnemers de meeste resultaten behalen! Fantastic Sports biedt u veel verschillende lessen.

LEES MEER
GRATIS PROEFWEEK
fixed-col-3-img1

Hoe lang denk jij er al over na om (weer) te starten met fitness? Fantastic Sports helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij jou uit voor een Gratis Proefweek. Kom vrijblijvend kennis maken en ervaar zelf of Fantastic Sports bij je past.

LEES MEER
AFSLANKEN
fixed-col-3-img1

Als u af wilt slanken zijn er 2 elementen die van belang zijn: Beweging, voor het verbranden van vet plus voeding, zodat u de juiste hoeveelheden en juiste samenstelling van voedingsstoffen binnen krijgt.

LEES MEER

GRATIS PROEFWEEK

Een gezonde en sportieve atmosfeer, daar draait het om bij Fantastic Sports! Maar ook een gezellige sfeer, een sfeer waarin jij je op je gemak voelt. Kom vrijblijvend kennis maken en sfeer proeven.

Claim nu jouw GRATIS PROEFWEEK. Klik hier >>
logo-ico