1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Yoga.

Yoga Hoogeveen

Yoga staat voor de vereniging van lichaam en geest. Yoga heeft dus zowel fysieke als mentale voordelen. Tijdens een yogales verbetert jouw conditie en verbrand je calorieën door verschillende houdingen aan te nemen in hoge snelheid en intensiteit . Daarnaast verbeter je balans, spierkracht, lichaamshouding en lenigheid. Op mentaal gebied ontspan je door middel van ademhalingsoefeningen. Dit zorgt voor meer energie en minder stress.. Ook hebben mensen die aan yoga doen vaak minder pijnklachten, depressies en angststoornissen en een lagere bloeddruk.

Waarom meedoen met Yoga Hoogeveen?

Yoga staat bij veel mensen bekend als zweverig. Maar vergis je niet, een yogales duurt een uur en is een echte work-out, waarbij je zeker zult zweten en calorieën zult verbranden. Ervaring is niet nodig om deel te kunnen nemen. Onze ervaren trainer doet er alles aan om jou te helpen de juiste houdingen aan te nemen en blessures te voorkomen. Wij raden aan om Yoga in jouw trainingsschema te combineren met krachttraining voor de beste resultaten. De Yogalessen worden ondersteund door rustgevende muziek en we gebruiken yoga matten, blokken en dekentjes bij de oefeningen.

Wat kan je verwachten van Yoga Hoogeveen?

Onze yogales begint met een moment van stilte om bewust te worden van je ademhaling, mentale en fysieke gesteldheid. Daarna doen we oefeningen om het lichaam los en warm te maken. Dan kunnen we beginnen met de verschillende yogahoudingen, die we zowel staand als zittend of liggend uitvoeren. De les wordt afgesloten met ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Zorg er zelf voor dat je comfortabele kleding draagt en dat je een flesje water en een handdoek meebrengt.

Wil je graag meer weten over Yoga? Wij nemen graag contact met je op!

GROEPSLESSEN
fixed-col-3-img1

Uit onderzoek is gebleken dat deelnemers van groepslessen vaker komen sporten en ook nog langer blijven sporten. Het kan niet anders dan dat deze deelnemers de meeste resultaten behalen! Fantastic Sports biedt u veel verschillende lessen.

LEES MEER
GRATIS PROEFWEEK
fixed-col-3-img1

Hoe lang denk jij er al over na om (weer) te starten met fitness? Fantastic Sports helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij jou uit voor een Gratis Proefweek. Kom vrijblijvend kennis maken en ervaar zelf of Fantastic Sports bij je past.

LEES MEER
AFSLANKEN
fixed-col-3-img1

Als u af wilt slanken zijn er 2 elementen die van belang zijn: Beweging, voor het verbranden van vet plus voeding, zodat u de juiste hoeveelheden en juiste samenstelling van voedingsstoffen binnen krijgt.

LEES MEER

GRATIS PROEFWEEK

Een gezonde en sportieve atmosfeer, daar draait het om bij Fantastic Sports! Maar ook een gezellige sfeer, een sfeer waarin jij je op je gemak voelt. Kom vrijblijvend kennis maken en sfeer proeven.

Claim nu jouw GRATIS PROEFWEEK. Klik hier >>
logo-ico