1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Zonnebank & Sauna

Ontspanning

Na inspanning verdien je ontspanning! Als lid van Fantastic Sports kun je kosteloos gebruik maken van de sauna’s. Daarnaast kun je als lid maar ook als niet-lid heerlijk zonnen tegen een sterk gereduceerd tarief.

Meer weten? Laat dan hieronder je gegevens achter.


  GROEPSLESSEN
  fixed-col-3-img1

  Uit onderzoek is gebleken dat deelnemers van groepslessen vaker komen sporten en ook nog langer blijven sporten. Het kan niet anders dan dat deze deelnemers de meeste resultaten behalen! Fantastic Sports biedt u veel verschillende lessen.

  LEES MEER
  GRATIS PROEFWEEK
  fixed-col-3-img1

  Hoe lang denk jij er al over na om (weer) te starten met fitness? Fantastic Sports helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij jou uit voor een Gratis Proefweek. Kom vrijblijvend kennis maken en ervaar zelf of Fantastic Sports bij je past.

  LEES MEER
  AFSLANKEN
  fixed-col-3-img1

  Als u af wilt slanken zijn er 2 elementen die van belang zijn: Beweging, voor het verbranden van vet plus voeding, zodat u de juiste hoeveelheden en juiste samenstelling van voedingsstoffen binnen krijgt.

  LEES MEER

  GRATIS PROEFWEEK

  Een gezonde en sportieve atmosfeer, daar draait het om bij Fantastic Sports! Maar ook een gezellige sfeer, een sfeer waarin jij je op je gemak voelt. Kom vrijblijvend kennis maken en sfeer proeven.

  Claim nu jouw GRATIS PROEFWEEK. Klik hier >>
  logo-ico